viernes, 12 de febrero de 2016

ELS ALUMNES DE CICLE MITJÀ PRENEN CONSCIÈNCIA DE LA REALITAT DELS ESPORTISTES DISCAPACITATS



L’esport és una de les activitats que més benestar proporcionen a les persones; una eina clau per assolir quotes més elevades de salut i que es configura com un element cabdal de cohesió i participació social. L’activitat esportiva millora el benestar físic, emocional i social d’aquells que la practiquen, per això els problemes de mobilitat, els trastorns mentals o qualsevol altra malaltia no hauria d’interposar-se mai entre els joves i l’esport.

És per aquest motiu que els i les alumnes de Cicle Mitjà ens hem proposat treballar com a projecte educatiu “Els  Jocs Paralímpics”, amb la intenció de sensibilitzar-nos i conscienciar-nos que l’esport és sempre cosa de tots.

“Els Jocs Paralímpics” és un projecte creat i pensat per divulgar l’esport adaptat, on es compta amb la inestimable ajuda i col·laboració d’esportistes paralímpics provinents del CE Global Basket i la Selecció Espanyol de Bàsquet en cadira de rodes. Gràcies a ells estem  aprenent els valors de l’olimpisme i un gran treball d’inclusió en l’esport.



Bàsquet en cadira de rodes

No hay comentarios:

Publicar un comentario